2017. július 20., csütörtök

Nevydarený žart? Cruijff do Vroutku nedorazil, vodič vraj zablúdil

Legendy svetového futbalu mali v sobotu ožiariť 3. ročník spomienkového turnaja na počesť Zdeňka Kováča, bývalého funkcionára Blšany či Teplíc, ktorý zomrel tragicky pri autonehode. A všetci sa na ne tešili. Na útulnom stadionku prešlapovali fanúšikovia až z Jihlavy.

Josef Sadská, ďalší z futbalových nadšencov, prigúľalo oči: "Keby prišiel Cruijff, dostal by som žihľavku.Čo znamená pre dnešné deti Messi, to znamenal pre nás on. "

Usporiadateľský štáb pre hviezdy vyčlenil čísla, s ktorými dobývali veľké trofeje: pre Cruijff štrnástku, pre Bergkamp desiatku.

Cruijff s Bergkamp mali nastúpiť za AK Blšany 94, tréner žartoval, že sa budú musieť snažiť, aby sa dostali do zostavy. "Cruijff pripomeniem, ako sme vyklepli jeho Barc elonu vo dvaadevadesátém," bet 365 smial sa bývalý Sparťan Roman Vonášek.

Aj on vtedy na apríla 1992 pomohol k senzačný výhre 1: 0, slávnu Barcelonu vtedy vo štartovacom nultom ročníku Ligy majstrov viedol Cruijff čoby tréner.

"A teraz bude Cruijff zase pozerať, až mu dá Vonášek jasličky, "rozrehotal svojich spoluhráčov ďalší muž z tímu Futbalové asociácie Českej republiky.

Turnaj začal o 9.30, ale Holanďania nikde, aj keď už mali byť na mieste.Potom ako predvoj dorazil ich vodič, aby obzrel trasu a štadión. Vraciam sa pre nich! zahlásil; za dve hodinky mal byť späť z Prahy, kde sú na súkromné ​​návšteve.

Na turnaji si vraj chceli sami zakopať, keď sa o ňom zmienil Tomáš Novotný, ktorý sa považuje za ich priateľa. "Dúfam, že som ich kamarát. Ako k tomu došlo, je osobná záležitosť. Vzťah je soukroměpracovní. "Deň vopr ed im vraj dokonca zabezpečil letecký prevoz ich kopačiek z Holandska.

Šesťdesiatosemročný Cruijff strávil najlepšie roky kariéry v Ajaxe Amsterdam a Barcelone. Vicemajster sveta 1974 je trojnásobným víťazom Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu Európy. Štyridsaťšesťročný Bergkamp načal kariéru tiež v Ajaxe, kde teraz pôsobí ako asistent trénera.Legendou je aj v Arsenale.

bet365 mobil

odbili poludnie, mesto o šestnástich stovkách obyvateľov na ne ďalej čakalo márne. Podľa Novotného si uplatnili takisto konkrétneho šoféra, ktorého už poznajú a na ktorého je spoľahnutie. Sedemdesiatnik bez navigácie a chytrého mobilného telefónu.

Novotný hlásil, že cestou do Prahy vodiča zdržala iná nehoda. Potom čakal, až hviezdy doobědvají. Nakoniec okolo jednej popoludní vyrazil do Vroutku. Kolóna v Kolodějích, ďalšie komplikácie. Potom ďalšie zápcha po havárii kombajnu s osobným vozidlom. Novotný s vodičom neustále telefonoval, nervózne prešľapoval. "Posúvajú sa, ale pomaly."

Moderátor turnaja sa ale čudoval: "Môj chlapec do Prahy vyrazil hodinu po tom vodičovi a už je dávno späť.A žiadna kolóna tam nebola. "

Blíži sa štvrtá hodina popoludní, turnaj pomaly končí. Ďalšie jobovka z vodičovho vozidla: Cruijff a Bergkamp vraj už do Vroutku nechcú, pretože nečakali mediálnu pozornosť. Zdesili sa futbalové celebrity zástupcov piatich slovenských médií?

"V žiadnom prípade to neotáčajte, keď už, tak až tu u ihrisko," kričí Novotný do mobilu. O novinároch povedal hviezdam sám, prezradil. Ich účasť chcel utajiť, lenže v piatok o nej informovala futbalová asociácia. Ovšem tej dali echo organizátori…

Posledná správa. Vodič, na ktorého hviezdni Holanďania nedajú pre jeho spoľahlivosť dopustiť, údajne zab lúdil. Som vo Svojetín, pätnásť kilometrov od Vroutku, tlmočí jeho slová Novotný. Cruijff a Bergkamp chcú späť do Prahy.Pokojne aj taxíkom.


"Oni sa bojí s inými šoférov jazdiť…Keby som tam poslal kone, už sú dávno tu," čertovej sa riaditeľ turnaja Michal Hlaváč.

Príbeh končí.

Novotný je buď bet365 bonus zdatný mystifikátor á la Lukáš Kohout, alebo fakt veľký smoliar.

"Je mi ľúto, že to takto dopadlo," hlesne. "Nechcel som nikoho lákať na vzdušné zámky, nebol to zámer. Ospravedlňujú sa s ohľadom na stav našich ciest. Sklamanie na mňa musia všetci vidieť…Mrzí ma to, verím, že v budúcnosti s nimi turnaj usporiadame. "

Otakar Mestek ako vedúci úseku neprofesionálneho futbalu na zväzu hovorí:" Ro man Vonášek bol pesimista: Títo dvaja sem? Mal pravdu. Bolo by to fantastické, boli kúsok odtiaľto. Vraj.My to nezařizovali, usporiadateľom to nevyšlo organizačne, ale niekde v republike sú. "

Riaditeľ turnaja Michal Hlaváč" spojku "Holanďanov obhajuje. "Tomáša Novotného poznám dobre, žiadnu habaďůru by neurobil. Dával som vodiči peniaze na naftu, hovoril jasne, že pre nich jede. Dokážem pochopiť, že keď zistili, že turnaj nestihnú, chceli späť do Prahy. Škoda to je, ale svet sa nezbortí. Tento turnaj bol pre kamarátov Zdeňka Kováča, ktorých sa zišlo strašne veľa. "

Futbalový veterán Jiří Skalický si mal s holandskými bet365 esami zakopať v drese AK Blšany. Prišiel o životný zážitok. "Bol to fór?" Pýta sa teraz.

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése