2017. szeptember 13., szerda

Az orosz biathleterek aláírtak egy petíciót a dopping ellen. Aztán visszavonta az aláírásaikat

Nyomás alatt az IBU sportolói petíciójának teteje robusztus doppingellenes fellépésre szólít fel. A kétszáz biatlonos közül 155 a világbajnokságon kezdődött. A Martin Fourcade, Michal Šlesingr és Lowell Bailey Bet365 kifizetés hogyan által összeállított petícióban a biatlonisták többek között azt állítják: . a dopping elleni büntetés növelése legfeljebb nyolc évig

2. a doppingoló sportolókért felelős nemzeti szövetségek számára pénzbírsággal járó pénzbírságok feloldása, akár egymillió euróig

3.megalázás a nemzeti kvóták szabálysértő országok Világkupán, világbajnokságok és az olimpiai játékok.

A petíció, paradox módon, az első hullám is aláírta az ö sszes orosz képviselők, bár nem számíthat az alkotók.

De a dolognak volt egy horogja.

Az ő példányát a petíció, amelyet az oroszok csatlakoztak az aláírásokat kellett bővítette megfogalmazás. Kész beír neki még egy pont: az a követelmény, hogy megtiltsák a jövőben indul versenyeken minden versenyző terápiás kivételek WADA (Nemzetközi Doppingellenes Szövetség). Ezek lehetővé teszik a kábítószer-használat a listából az illegális források, például az asztma, vagy a rövid kezelésére bizonyos sérülések.

"De ez az, amit az IBU nem tehet az oroszok számára.A terápiás kivételek visszavonása nem az IBU felelőssége, hanem a WADA "- mondja Michal Šlesingr. „Tehát, ha még mindig csatlakozik ez a követelmény többé-kevésbé egy bankár, hogy a petíció egészének IBU majd söpört le az asztalról. Úgy aláhúzzák az egészet. „

Šlesingr és más alkotók a petíciót a World Cup Anterselva orosz Biathlete a kapcsolatot, és megpróbálta elmagyarázni, hogy módosítja a megfogalmazás lényegében létrehozott egy második, saját bet365 fogadás bónusz petíció eltér az eredetitől.

„Elmagyaráztam nekik, hogy a kereslet a eltörlése a gyógyászati ​​célú mentesség nem megy a IBU ez teljesen alaptalan, és hogy nem lehet sikeres," mondja Šlesingr. "Célunk volt éppen ellenkezőleg, hogy a petícióban csak az IBU számára reális dolgokat írjunk.Nem akartuk, hogy az IBU vezetői kifogást nyújtsanak, hogy kijelentsék: Nézd, a sportolók nem igazán tudják, mit akarnak. Ezért töltöttünk sok időt írás és szövegírás előtt. " Csütörtökön arról tájékoztatták, hogy a csapat úgy határozott, hogy nem írja alá az eredeti petíciót.

"Ez a helyzet. Nem számítottunk rá arra, hogy megcsinálják, mert hamisítanak "- mondja Schlesing er. "Nem számít, elég."

A biatlonisták, akik aláírták aláírásukat, meglepő módon elszalasztják az osztrák képviselet nagy részét. "És találtak meglepetéseket. De eddig még nem akartam mindet közzétenni, még akkor is, ha ideje sírni "- mondja Schlesinger.Az eredeti petíció és az összes nevek kapott IBU, de az egyéni sportolók lehet a aláírók listája megjelenés.

Ami az osztrák visszatartó Šlesingr azt mondja: „Úgy is lehet egy kicsit megszórjuk hamut a fejére, már az olimpián némi doping flasher Torinóban. Ráadásul politikailag is veszik. De ez nem egy ilyen pillanatban, ahogy biatlon a dopping elleni küzdelmet, hogy segítsen.


A második McLaren jelentésében említett bet365 fogadási útmutatók 31 esetben a minta keze lése orosz biathletes körüli időszakban az olimpia Szocsiban 2014

egy határozott lépéseket dopping elleni törlését az orosz világ kupa 2021 Tumen előírja a IBU és a Cseh Unió által vezetett Jiri Hamza.Ő irányvonala közvetlenül vagy közvetve támogatott még néhány más nemzeti szövetségek, beleértve a norvég, amerikai, kanadai és brit.

Magyarázat miért ellentétes az ajánlás a NOB kiosztott biatlon unió világbajnokság Oroszország (akár választási ajánlásait az elnök IBU Besseberga) előírja hivatalnokok IBU is doppingellenes Ügynökség WADA.

Tehát mi most biathletes származó IBU az ülés után a végrehajtó hallani?

„Ők azt mondja nekünk: Igen, te, mint a sportolók igazság a dopping ellen küzdöttünk "- mondja Schlesinger.

De azonnal mosolyog: "De nem mondják…Mégis még mindig hiszem, hogy elkapja az orrát, és azt mondják: igen, veszünk petícióját komolyan és r övid idő alatt a doppingellenes szabályok az IBU ebbe az irányba állítsa azt mutatják, bet365 élő fogadás hogy valóban a doppingellenes küzdelem, és nem csak róla beszél. „

< p> ez lehet csak az a fajta ígéret ígéret nem akarja elismerni.

„úgy gondolom, hogy sok aláírás már nem lehet félvállról venni."

bet365 fogadások az interneten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése