2017. július 20., csütörtök

Lyžiarsky tím z Jizeriek chce ďalej preháňať velikánmi. Hlavná hviezda: Řezáč

Tím sídliaca v Jizerských horách vlani vybojoval skvelé piate miesto medzi družstvami v prestížnom seriáli diaľkových behov Ski Classics. Na slávnom Vasaloppetu sa blysol tretím miestom jabloneckeho Nezmar Rezace a český seriál diaľkových behov Ski-tour ovládol jednoznačne tak v tímoch, tak v súťaži jednotlivcov vďaka celkovému víťazovi bet365 Václavovi Sedláčkovi.

"V nasledujúcej sezóne sa chceme pokúsiť opäť plniť dôstojnú úlohu v seriáli Ski Classics, k čomu by mali dopomôcť najmä Stanislav Řezáč, Jakub Pšenička a Jirka Pliska, "uviedol tím vo svojom vyhlásení.Cieľom je aspoň trikrát nahliadnuť do prvej desiatky a v prestížnej kategórii do 26 rokov sa pokúsiť o umiestnení do piateho miesta celkovo.

Na domácej fronte budú o cenné kovy bojovať obhajca víťazstva Sedláček s Pavlom Janečkom, v ženách úspešnej sesterskej duo Zelenkových a po materskej vracajúci sa Kateřina Moravcová.


"Cieľom nemôže byť nič bet 365 iné ako obhajoba celkového víťazstva v tímoch i jednotlivcoch," verí šéfovia družstva. Celý tím sa tiež bude zúčastňovať letného seriálu na kolieskových lyžiach Silvini Skiroll Classics, ktorý je obdobou zimných seriálov a ide sa po celej Slovenskej republike.Na všetkých pretekoch bude elitnej pretekárov dopĺňať aj široká základňa zvyšku tímu, kt orý má už vyše sto radových členov.

Ako hlavný servismani budú s tímom jazdiť Marek Pazderský, Tomáš Jakoubek, Jean Marc a "klan" trýzne. Tím zároveň posilnil na manažérskej pozícii, ktoré sa ujal Aleš Zárybnický, ao časť prípravy sa bude starať nový tréner Radek Kaftan.

Silvini Madshus tím tvoria partia športových nadšencov - amatérov, ktoré spája spoločný záujem o šport s hlavným zameraním na bežecké lyžovanie.Počas roka spolu trávia čas na spoločných tréningoch bet365 mobil a sústredeniach, cez zimu potom obchádza závody po celom svete.

A ako to všetko vzniklo? Šéf klubu Marek Pazderský sa zúčastnil diaľkových behov, chýbal mu však servis lyží, starostlivosť o občerstvenie, tréningy, dopravu na preteky alebo ubytovanie. Pri pohľade na nórsky tím United Bakeries vedený skúseným harcovníkov Thomasom Alsgaardem ho napadlo, že by takýto tím mohol fungovať aj v Česku.

"Zhruba pred siedmimi rokmi som tento tím začal bet365 bonus budovať a postupne sa mi darilo prehovárať nových sponzorov i kamarátov lyžiarov.A tak sa pomaly zrodila naša malá (dnes už veľká) lyžiarska rodina, ktorá je určená pre všetkých milovníkov bielej stopy, od neskúsených začiatočníkov, cez hobíky, amatérov až po skutočnej vrcholových športovcov, "hovorí Marek Pazderský.

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése