2017. április 15., szombat

Away Dni: šteklil ružová v historickom prvý deň-noc krikete testu Adelaide

Šachovnicové pole so štyrmi odtieňmi zelene. Mouthy Moretonové figovníky na južnom konci. Travnatý, plný kôpky pod veľkou tabuľou starého dedičstva. A jasná horúca ružová guľa sa zhltne ako hi-vis, polovica nasiaknutá Jaffa. A to je brilantné.Phillip Hughes si spomenul ako "# 63notout" pred prvým dňom v noci Test Prečítajte si viac

Urobili Adelaide Oval pred niekoľkými rokmi, "Sackers" (South Australian Cricket Association, Saca, Sack a spuds ", všetko) a urobili to naozaj dobre. Žiarivé, takmer arabské strechy odtieňujú východ a západ. Na južnom konci je všetko firemné sklo a médiá a bohaté typy v oblekoch, ako to bolo vždy na krikete. Veľa starých zlúči lo sa s novými.A je to len frajer miesto na hrať a pozerať sa na veľkú hru. Je tiež dobré, že to nebol premenovaný Dingle tvarovka Super Dome alebo niečo také, pretože to by bolo zlé, možno zlé.

Aj keď je to tak ťažko označený ako každé moderné športové štadión, je tu veľa of prikyvne na dedičstvo. Stav zápasu je to tam od roku 1911.Je tu Chappell stáť a Sir Edwin Smith stáť, pomenoval za "anglický-rodený sládek, podnikateľ, člen rady, starosta, politík a patrón", v závislosti na vševedúceho jednooký pavúka boha, ktorý je k Internetu.

je tu Gavin Wanganeen stojan pomenovaný pre šampióna Port Adelaide Austrálsky obranca a ďalšie pre Marka Ricciuto, statný záložníka pre Adelaide Crows. Miestne milujú svoje Austrálsky futbal. Snažili má rugby tím ligy pred niekoľkými rokmi, keď Rupert Murdoch chcel vlastniť tento šport, a je nazývaný potom Adelaide Rams. A potom že nie, pretože oni boli ni č viac.

V strede západnej stojana je sir Donald Bradman pavilón.Je tu sir Donald Bradman Pohon beží z letiska do mesta. Don vytvoril jeho domov v Adelaide a hral golf Kooyong GC a bol tiež celkom dobre squash a biliard. Potom, čo prišiel zahrať biliard Walter Lindrum, ktorý bol majster sveta. Takže Bradman inštalovaný biliardový stôl vo svojom dome a cvičil každý deň po dobu jedného roka, potom "odpovedal mu," v súlade s jeho hrdou manželkou Jessie, ktorá musela byť docela naštvaný tiež.

Ale áno, celkom dobrá pri športe, naše Don Bradman.

Veľká športová sa mal prostredníctvom hlučné kolegami v rámci hodnotiacej správy, že tam bol od roku 1911. Väčšina z nich tu boli na slnku od 2pm a konzumovali najviac pív. Jedným z nich je na sebe svadobné šaty a vrecovité zelenú čiapku.Šance sú príde posledné prenosy konečného sedenie, keď je to zvyčajne na lôžko čas pre mnoho ľudí, títo ľudia bud ú bopping asi ako rum-pobláznený struku pavúčích opíc.

ho! Áno! Peter Siddle je toaletný, krv-matice Paceman, fizzes jednorazové šev a Ross Taylor je chytený za sebou. Fine bowling. Mitchell Starc príde na miske na Brendon McCullum. Obaja muži sú si pozor na háku; vedia, že svojho muža. A potom…preč! McCullum, pravdepodobne najväčší a najlepší Whacker v medzinárodnom krikete dnes flays na Starc to lákavé, skákacie preč-pahýľ ovocia a škrabance sa po rezaní unáhlene.Takže Kiwi stratil tri góly za štyri a päť všetko hore.

A nie je to ani ísť na tmavé, keď zlé veci sa stávajú.

Aj napriek neúspechy Nového Zélandu, bránka vyzerá broskyňa. Slamové farby, ale nie svetle.


Čerstvé slama, priamo z poľa. Dobrý odskočiť, kúsok švu. Zatiaľ pálkar môže zasiah nuť potrubím s istotou v prípade, že lopta je v slote. A robia, a to je dobre kriket

Siddle naďalej libra v podobnej Merv Hughes. tvrdý, robustný, ale na rozdiel od Merv, že je Bet365-Ďalšie informácie najznámejší austrálsku športové vegan. Nie je ich veľa. Ross Taylor, odíde 290 v WACA teste, hladí ho na zem s ľahkosťou. Siddle sa na neho pozrie. Taylor sa obzerá späť. A vy si myslíte, My ale mám rád túto hru.Toľko pohyblivých častí. Toľko príbeh.

Story? Phil Hughes. Feist malý pirát zomrel tento deň v minulom roku, kreslenie počuteľný ston straty z tohto journo keď počul. Bolo to rovnaké po celej krajine. Bolo to šokujúce, tragická, ktoré ovplyvňujú správy. Ja som ho nepoznal. Nemusel si ho spoznať. Rovnako ako Jonah Lomu prejde, a Heath Ledger je, to boli mladí, vitálny, talentovaní ľudia. A oni nás baví. Ich absolvovanie nás bolelo. Všetky životy nie sú r ovnaké. Ani všetky úmrtia.

V každom prípade, život ide ďalej a tento deň-noc test zápas pokračuje a tu sa dostávame až do 6pm, kedy by za normálnych okolností muž je myšlienky obracajú k pozápasové ochmelky, ale teraz je to…večera prestávka? Prestávka večeru? A na ako dlho?Ten v "čaj" pokračoval po dobu 20 minút, ako je obvyklé. Potom po ňom budeme mať prestávku na večeru 40 minút od 6:20 hod do 7 hodín. Potom dve hodiny nočný Test krikete. Dobrý deň, budúcnosť.

ho! Áno! Znovu Starc. Tentoraz je to Mitchell Santner, po dobu 31 ísť tvrdo a jazde na hore a on unikal do teplej ružovej akciu Big starcov, New Mitch. A zaujíma vás, čo Old Mitch - Mitchell Johnson - bude myslieť sleduje tento ružový loptu akcie. Vyzerá to, že voľný čas bowling s ním. Oveľa zábavnejšie ako búši svoju dušu do tvrdej upečeného super-diaľnice WACA klenutým up. Že vec bola väčšia ako potrestať je nahý na Nullarbor .Zatiaľ bowling s ružovú guľu a hojdajúcu sa asi vyzerá ako parádny zábava.

Shot! Ľavák Mark Craig rozbije Siddle dole na zem. Loptu bol hore a otočil trochu, ale Craig páčil vzhľad neho a údené ju rovno a dobre. "Táto bránka je sušienka," hovorí môj kamarát Walsh. "Ružový loptička sa správa podobne ako červené jeden."

"A môžete vidieť, že obrovský," hovorí Walsh brat Walsh. "Sme tu v riadku 20 na štvorcový nohu a môžeme ho vidieť."

A potom máme večeru, a to sa deje za súmraku. Potom sa hráči vrátia von.A to je v tomto období, hovoria, keď zlé veci sa stávajú; V pološere, než svetla skutočne prejaví a keď je nebo maľoval s Mauves a fialovej a nepárne drobek z červeného pomaranča. Tam kde sú divé veci.

Vidíme Tim Southey hojdať v bedrách, Siddle brať jeho 200. test bránku a Kiwi strácajú desať gólov na 202. Austrálie príde a ružovej loptu hojdačky, takže pálkarovi chýba a dvaja z nich odchýliť. Sú to dobrí a funky časy, a nemôžete odtrhnúť oči nej.A budete jesť párok v rožku a vziať napil svojho piva a povedať Walsh "Bol to frajer deň Test krikete, ak sú v poriadku, s loptou s ascendency nad pálkou."

"Vieš čo to je? "odpovie Walsh. "To je história. Sme svedkami histórii Test krikete. A hádam, že je to tetrov. "

Bet365 stávkovanie live

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése