2017. április 11., kedd

Stuart Lancaster popiera Sam Burgess bol garantovaný Svetového pohára miesto

Ak skončí Anglicko a skončí skórovať na polovicu čo najviac pokusov o vyhliadky na Majstrovstvách sveta vo futbale Sam Burgess, vyhrajú v Canterovej pohári Webb Ellis Cup. Dokonca aj úplná neprítomnosť mena veľkého muža z tímového listu na sobotňajšiu zahrevu proti Francúzsku v Paríži bola príbehom: mohlo by to znamenať, že miesto v záverečnom 31 je už zaručené? Svetový pohár v Ragby: remíza na rok 2019 Bližšie k turnaji Prečítajte si viac

Podľa Stuarta Lancastera, ktorý by mal mať lepší nápad ako väčšina, odpoveď je rozhodujúca "nie".Medzi konšpiračné teórie robia na kolesách je, že Burgess bol tajne napustené do družstva mesiaci, ale tí, ktorí tomu veria nebol prítomný, keď hlavný tréner sa stretol s jeho cross-kód kandidáta v utorok ráno.

"I ' som nikdy nič sľubovať k nejakému hráči, najmenej zo všetkých Sam, "povedal Lancaster. "Možno, že ľudia by mali počúvať moje one-to-one s ním dnes ráno.Posolstvo všetkým hráčom, je:, Stredisko je jedným z najviac konkurencieschopných pozícií a každý bude musieť získať právo získať v ' "

V takmer jedným dychom Lancaster tiež jasne najavo, Luther Burrell vyžaduje veľkú hru po Northampton hráč bol potvrdený po boku Jonathana Josepha v Anglicku začína strede poľa pre druhý zo svojich troch zahrievacích hier. Konečné rozhodnutie by "ísť dole na drôt", ak Burrell vystupuje ako kríženec medzi Brian O'Driscoll a Ma'a Nonu, dáva skvelý hetrik a zabije celú dlhotrvajúcou debatu kameň mŕtvy.

ak by to bolo stať impozantné Henry Slade bude zraniteľné napriek jeho vynikajúcim debut ús ilie u Twickenham poslednú sobotu.Lancaster, donedávna považované Exeter mladík ako jeden pre budúcnosť aj naďalej pevne vo viere, Anglicko treba predstavovať fyzické ohrozenie v strede poľa, keď turnaj príde.

"Treba telesnosti vo svojom chrbte brániť a hrať proti likes Tevita Kuridrani a Jamie Roberts, "povedal. "Pokiaľ ide o mokrý a prší v sobotu v noci v októbri a hráme proti nejaké veľké strany, niekedy je to len o telesnosti, dostať cez gainline a čokoľvek iného.Henry rozhodne ponúka aj ďalšie možnosti, ale budeme musieť urobiť toto rozhodnutie na budúci týždeň. "Anthony Watson oslňuje do Anglicka Svetový pohár warm-up víťazstvo nad Francúzsko Prečítajte si viac

Prípadne by mohla byť rovnako ľahko indický leto dokonale hodí pre jemné distribučných zručností Slade. Či tak alebo onak je to rysuje ako definitívne volanie a hlavné skúška selectorial nervu, ak zranenie kruto zasiahne a robí rozh odnutia, skôr priamejšie.

Tým, že ide s Billym Twelvetrees a Danny Cipriani na lavičke, ako Burgess a Slade, ale Lancaster zostal verný svojmu sľubu dať každému šancu na výhru, vymyslené, alebo nie.Čo sa mu ani rokovať o ďalšie poranenia Alex Corbisiero, ktorého miesto ako piata vrtuľa náhle vyzerá vo vážnom nebezpečenstve, pokiaľ nemá rýchlo zotaviť zo sedacieho bolesti dole pravom boku.

Corbisiero bolo zhnité šťastie pretože hrať za Lions v roku 2013 a je potrebné ho rýchlo meniť. "Bohužiaľ, pre Alex rozhodnutie o tomto víkende bolo vyradené z mojich rúk, a ktoré by mohli mať vplyv," povedal Lancaster. "Musí byť schopný trénovať budúci týždeň, a to nie je pre definitívne. Hodiny tikajú a musíme vidieť, ako trénovať.Neviem, ako dlho sedacieho bolesť trvá usadiť. "

Uprostred víru špekulácií bolo ľahké prehliadnuť radosť Saracénmi Jamie George, vzal vyhrať svoju prvú čiapku a vn útri napoly slušný výkon kotvisko svetového pohára ako šlapka.Cipriani sa zdá byť v prípade potreby športovej zázrak, ale bude vďačný Lancaster za to, že mu posledná možnosť. "Je tu väčšia šanca, že príde o teplote 15, pretože je tu väčšia šanca na jeho zaradenie do družstva v tejto pozícii," povedal Lancaster, ktorého východiskom XV obsahuje 12 členov strany, ktorý dal sedem pokusov o Francúzsku vo finálnej hre z minulej sezóny je Six Nations šampionátu.

RFU výkonný riaditeľ, Ian Ritchie, sa znovu zdôraznil potrebu pre hráčov v Anglicku stanoviť pozitívny príklad po dobu trvania turnaja si myslí, že bude "transformovať rugby v tejto krajiny ", ak to pôjde dobre. "Družstvo pochopiť ich širšie zodpovednosť," povedal. "Nikdy nemôžete povedať, nikdy a nemožno zaručiť, ale myslím, že tím je v naozaj dobré miesto."

Replacements: George (Saracéni), Brookes (Northampton), Wilson (vaňa) , Attwoo d (Bath), Easter (Harlequins) Care (Harlequins), Cipriani (Sale Sharks), Twelvetrees (Gloucester).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése