2017. április 11., kedd

Shane Mosley v Ricardo Mayorga II: box na svoje tragikomické najlepšie - alebo najhorším

Forty-three-ročný 'cukru' Shane Mosley, bývalý tri divízie majster sveta a 41-ročný Ricardo Mayorga bude bojovať v sobotu na Fóre.

Má bol podpora plnej mis-krokoch nie hodiť sa Mosley, kedysi považovaná za najlepšiu na svete libra-pre-búšiť bojovníka a Mayorga, bývalý názov držiteľa rokoch odobraté z relevance.George Groves dúfať tretíkrát šťastie ako svetový titul strieľal kreslí v blízkosti Celý článok

predaj vstupeniek boli pomalé. (Členovia médií, ktorí sa zúčastňujú na tlačovej konferencii na začiatku tohto týždňa bolo povedané, aby si domov zadarmo vstupenky pre rodinu a priateľov.) Až do tohto týždňa, boj vyzeralo, že by mohlo byť zrušené, pretože Don King bol v zmluvnom spore s Mayorga, ale táto otázka sa zdá je potrebné vyriešiť.Pridávať sa k lajdáctvo povahe podpory, niektoré z bojovníkov na karte uviedli, že boli požiadaní len týždeň alebo dva pred zúčastniť, neobvyklý výskyt v boxe. A tam je tiež absurdné predstava boja medzi dvoma pást-ich-prime bojovníkov vysielaných na pay-per-view za $ 49,95. Pravdepodobne bude mať najnižšiu pay-per-view boxerský publikum roka, ak nie vôbec.

predstieranie boja sa znie asi takto: Mosley a Mayorga bojovali pred siedmimi rokmi, keď boli ešte konkurenčný boxerov. Mosley vyradení Mayorga jednu sekundu vľavo v 12. a posledné kolo. Bolo to dramatické, ale ťažko legendárny boj.Mosley potom vyrazil Antonio Margarita v deviatom kole vyhrať welterweight druhýkrát. Potom vek, úrazy a dve budúce sieň slávy boxerov ho vykoľajiť. Začal strácať, vrátane bojov Floyd Mayweather a Manny Pacquiao. On ozná mil jeho dôchodok po prehre s tovariš Anthony Mundine v roku 2013. Mayorga Nikaragua bola oveľa menej aktívne. Stratil Miguel Cotto v roku 2011.


Potom sa bojovalo v zmiešaných bojových umení. V roku 2014 sa objavil ukončiť jeho boxerskú kariéru s víťazstvom nad Andrik Saralegui, i tovariš. Facebook Twitter Pinterest Mosley a Mayorga sa prvýkrát stretli v roku 2008. Sobotňajšie odveta so sebou nesie menší význam.Fotografie: Gus Ruelas / AP

Ale teraz sa snaží - svojím spôsobom - zostať relevantné, a získať ďalšie výplaty.

Načasovanie boja nemohlo byť horšie. Väčšina fanúšikovia boxu bude sledovať veľmi očakávaný zápas mušej medzi Leo Santa Cruz a Abner Mareša, ktorý bude na ESPN a konala v Staples Center, tiež v Los Angeles, v rovnakom čase.

Mosleyho rodiace propagačné spo ločnosť, beh "priateľkou, výkonný viceprezident a budúce manželky", Trista Pisani, bola pokusom najviac nešikovný spôsoby, ako čerpať záujem. Ona hovorí, že je "boxe nového", ale "nie je nová na podnikanie".Pisani, 31, hovorí, že je "úspešným majiteľom firmy od veku 20 rokov, vrátane vlastnej hypotekárne spoločnosť a odevné líniu." Podľa Pisani IMDb profil ona je tiež herečka a producentka s úvermi na ľudožrút a Knockout.

podpora bola v otočí komické a podivné, ďalšie malé mestské divadlo než šport. A divadlo bolo zle konal aj produkoval.

Na utorkovej tlačovej konferencii, Mayorga, ktorý je známy pre bláznivé pre-bojových vyvádzanie, vstal a hovoril o tom, ako on bol viac mužov než Mosley a riadil sériu misogynistic výkazoch Pisani o zobrazovaní Mosley "ako na to", hrubý sexuálne narážky.Publikum ani pozdraviť mierny s veľmi veľkým šokom, pretože každý vie, že Mayorga povie čokoľvek, b ez ohľadu na to, ako nemý, upozorniť na túto zavádzajúce záchvatu.

Rovnako ako akési fraškovitého zastrašovanie taktiky, Mayorga potom zložil "Presidente Daniel Ortega" tričko odhaliť skôr bucľatú tela. Mosley, nie nesprávne, potom mu hovoria "tučný chlapec". Papa Jack Mosley, Shane je 70-ročný otec a tréner, pretiahol svoju biceps a presne, povedal, že bol v lepšej kondícii. Boj má byť super welterweight zápas, ale súdiac podľa Mayorga lásky spracováva zdalo sa, že nad 20kg 154lb limitu.

Na konci tlačovej konferencie, obaja muži robili tradičné face-off.Z hľadiska divadelné kritika je uhol pohľadu, to šlo hrozne zle. Z nejakého nepochopiteľného dôvodu Pisani sklonil. Mayorga Zdalo sa facku zadok. Zajačala. Mosley melodramaticky tlačil Mayorga. Obaja doprovody strkali sa navzájom. Bolo to tak bolestne choreografiu a pantomimed, že publikum sa smialo, tlačová fotograf sa zohol v hystérii. Facebook Twitter Pinterest Utorkové Záverečná tlačová konferencia medzi Mosley a Mayorga vyvrcholila etapách konfrontácii.

Ako by sa to mohlo stať za Mosley?Je to jednoducho predvídateľný príbeh boxera, ktorí sa nemôžu pustiť aj naďalej prenasledovať peniaze?

K jeho cti, on robí pokus o vytvorenie propagačné spoločnosť, a spustenie potrebuje vytvoriť udalosť čerpať záujem. V posledných 12 mesiacoch došlo k posunu v hierarchii boxe. Al Haymon Premier boxerské majstrov podpísal desiatky bojovníkov - mnohí z Golden Boy Promotions Oscar de la Hoya - a pravidelne prezentovať ich na televíziu. Golden Boy bol pokúša znovu vybudovať firmu. Top Rank, považovaný za elitnej propagačné oblečenie, bojuje off súpera. S rastúcou konkurenciou v USA boja hru, možno tam je príležitosť pre ďalšie reklamné spoločnosti.Ale je to jedna je?

Podpora Mosley-Mayorga bol nehanebne zapožičanie techniky používané profesionálny zápas . Pri každej príležitosti médií došlo ku konfrontácii. Keď bojovníci v ich primárnej stredisku vopred boj pästné súbojov sa môže niekedy zdať vierohodné, ale keď chlapci v ich 40s začať robiť to, to väčšinou vyzerá smiešne. A stavky na Betclic - Pripomeňme si. - box je šport

Predtým v nahromadenie, počas Mosley fotenie, Mayorga vtrhli na scénu a trash-hovoril Mosley a dva údajne zahriatie. Na tlačovej konferencii, ktorá sa konala v Las Vegas, Mayorga povedal Mosley ísť do svojho domu a odísť svoje veci, pretože po sobotňajšom súboji Mosley by mal ísť "rovno na cintorín."Mayorga potom nafúkol na cigarety a vyfúkol dym v Mosleyho tváre. Mosley tresol cigaretu z úst Mayorga. Potom sa obaja muži sa správal, ako by chcel bojovať medzi sebou as manipulátory výrazne držal späť. Podpora sa pokúsil použiť tieto konfrontácie, to všetko na YouTube, na generovanie hum buk.

V sobotu budú pravdepodobne vymení skutočné údery v ringu.

Betclic-Podrobnosti tu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése