2017. április 14., péntek

Eddie Jones, v rokovaní 's RFU cez štát Anglicko tréner

Anglicko objavil vedľa vymenovanie Eddie Jones ako ich nový hlavný tréner po Australian údajne letel do Londýna na rokovaní so svojimi súčasnými zamestnávateľmi západnej provincii priznať, že budú robiť žiadny ďalší komentár k jeho pozíciu ako trénera juhoafrickej Super Rugby bočných Stormers kým to má "konečné jasnosť o situácii".

Po správy v stredu tvrdil, že Rugby futbalová únia súhlasila s zaplatiť £ 100,000 kompenzácie pre stomers sa Evening štandard uviedol bývalý tréner Austrálie a Japonska odletel do Londýna vo štvrtok usporiadať talks.Eddie Jones: fantastické, alebo děs?Záleží na tom, koho sa pýtate | Dean Ryan Viac

Zatiaľ RFU odmietol komentovať špekulácie, že si vybrali Jones ako človeka, chcú uspieť Stuart Lancaster, ktorý minulý týždeň opustil svoj post podľa "vzájomnej dohode".Avšak napriek hovorí na začiatku tohto týždňa, že 55-ročný bol odhodlaná ctiť zmluvu trojročnú ktorú podpísal v septembri, výpis z režiséra západnej provincii v ragby naznačil, že dohoda by mohla byť blízko.

"Západné provincii Rugby je si vedomý špekulácií ohľadom budúcnosti Eddie Jonesa," povedal Gert Smal Južnej Afriky Sport24. "Žiadne ďalšie komentáre budú vykonané, kým nebudeme mať konečné jasnosť o situácii."

Jones bol odhalený presne pred týždňom v Kapskom Meste, deň po Lancaster odchode. V tej dobe, on trval na tom, že sa neuvažuje o post keď spochybňované o hlásenej anglický záujem o jeho služby.

"Neverte všetkému, čo píšu v novinách.Som odhodlaný k Stormers. Dnes ráno som sa prebudil a pozrel sa na Stolo vú horu…Som veľmi šťastný, že tu, "Jones said.Eddie Jones narazí pri liečbe Sam Burgess Anglickom a Bath Celý článok

The Rugby futbalová Únie generálny riaditeľ, Ian Ritchie, minulý týždeň uviedol, že Anglicko bude usilovať o nahradenie Lancaster na "najlepšej medzinárodnej praxe", ale zaznamenala celý rad ďalších kandidátov vypadnúť z behu.

Jones viedlo Japonsko, aby sa čo najlepšie vôbec svetový pohár ukazuje v Anglicku, kde sa im podarilo vyhrať šok 34-32 nad Južnej Afrike. Tiež trénoval Wallabies do finále Svetového pohára v roku 2003 a bol asistent Jake White keď Springboks vyhral turnaj 2007.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése